elan_header

ONZE WINKEL

De oprichter van Elan, de heer Koemans, begon in de jaren 50 met Smirna weef- en knooptoestellen. Er werden toestellen verkocht en kleden gemaakt voor de verkoop. Daarna is het assortiment uitgebreid met ijzerwaren en een doe-het-zelf afdeling, waar o.a. voor de klanten hout op maat gezaagd werd. Er kwam een verfafdeling bij en er werden kleine meubeltjes toegevoegd.

In 1960 werd het filiaal geopend op de Leyweg 956. Tussentijds werd er aan dit pand verbouwd om de oppervlakte te vergroten. Er werd een aanbouw en een benedenverdieping gerealiseerd t.b.v. de showroom en zo breidde de winkel flink uit. Er werd overgegaan op alleen de verkoop van meubelen. Om zoveel mogelijk te kunnen laten zien, behoorden de doe-het-zelf afdeling en verf tot de verleden tijd.

In januari 2012 werd de winkel overgenomen door de dochter van de oprichter. Nieuwe inzichten, eigentijdse meubelen en nieuwe stijlen werden toegevoegd aan het vertrouwde gezicht van de winkel. Inmiddels kan de klant ook terecht voor mooie woondecoraties, zoals o.a. prachtige vazen, schalen en lampen. Maar ook voor een collectie unieke schilderijen tegen een betaalbare prijs en klokken.

We verkopen meubelen in vele prijsklassen. Bij ons bent u zeker van uw aankoop, wij zijn CBW-erkend! U kunt terecht voor een brede collectie in een moderne en klassieke stijl.

Wij bieden een ruime collectie fauteuils, zoals relaxfauteuils met of zonder sta-op hulp in vele maten, aangepast aan uw postuur, bijzetfauteuils, complete woonprogramma's, bankstellen alsmede hoekbanken in mooie stoffen of vele kleuren leder.

Vanaf eind 2014 zijn we officieel dealer van Brinker Carpets. Een prachtige collectie handgemaakte karpetten in vele stijlen, in zowel de standaardmaten, als in de door u gewenste maat. We zijn een veelzijdige winkel en adviseren u graag uitgebreid. Laat u verrassen.

Graag heten wij u welkom in onze winkel!